No nyt on käynyt niin että tämä äippä muuntautuu. Elikkäs tukka muuttuu oikeen urakalla. On tulossa rastaa..  mustaa ja purppuraa tai punaista..  lisäks irtolisäkkeiks eli koristeiks otetaan muutama pinkki rastanauha. ajatus syntyi ihan yhtä äkkisellä elimauksella. Minunhan piti leikkautaa ...  Lyhyet..  hiukset mutta nyt sitten tulee rastaa. Irtoversiota eli helppo sitten poistaa jos ei miellytä ja kiristää jos kauemmin meinaa pitää. Ehkä kesän kynnyksellä sitten lyhyt tukka.  Mallikin oli valittu.. tälläinen... No sitten syksyllä tuo  on sen verran kasvanut että siihen ne rastat taas saa jos miellyttää.  Tuohonkin malliin oli värit valittu eli liekin punaista ja purppuraa suoraväriä.  No niin ne ajatukset muuttuvat hetkessä.

 1282893.jpg

Kevät kengät pitäs hankkia. Stomppereita meinasin mutta kun ne on lättäpohjat.. Jotkun selaiset missä on vähän "karkeempi" pohja ja edes vähän korkoa. New Rockit ois kivat mutta sika kalliit joten jotaan sinne päin mutta huomattavasti halvempaa. Muutenkin ois paljon hankinta listalla..  Uusia luomivärejä..  entisiä kun ei ole aikoihin käytetty kun ei olla käyty missään..  ja tyyli on muuttunut.  No lv:t on hankinnassa yhdestä ammattilaiskaupasta kohtuu huokealla ja kuiten laadukkaita. Huulikiiltoja kun vain käytän niin niitä piisaa (olen oikea addu niihin). Ripset ja kulmat kun käyn värjäyttämäsä niin niistä ei sitten taas tarvii huolehtia muutamaan kuukauteen pahemmin.

Ukko-kullalle ollaan aurinkolaseja metsästetty mutta kun ei löydy suomen kamaralta sellasia mitkä haluis niin sehän on jenkkilästä tilattava. Ozzy-lasit, pyöreät punaiset ois hankinnasa.

Nyt on puuro-aika pikku miehellä..