Ensin niitä Haaveita..  Aikaisin aamulla kun on aikaa ja sopivan uninen olo alkaa haaveet elää päässä.

Maisema jossa sitä Haluaisi Elää..  Aika täydellinen Etelä Ranskan Maisema...  Kyllä tuolla kelpaisi asustaa..  Talo itsessään on sinällään aika ruma latikko mutta toisaalta se sopii maisemaan jyhkeänä. Niin että voisihan tossa asustaa.

1487734.jpg

Talo jossa haluaisin asua on täysin erillainen kuin tuo ylempi..  Moni ulotteisempi ja sokkeloisempi..  Monine parvekkeineen ja terasseineen ja sokkeloineen. Jotenkin unenomainen ja fantastinen rakennelma tuo on..  Mutta arvatkaas olisko tuon rakentaminen aikas haastava puuha saati että pitäs olla miljonääri toteuttakseen sen. Mutta nämähän on vain haaveita.

1487727.jpg


Entäs sitten se puutarha unelma..  Oi oi..  olisipa piha ja kukkaset..  Ruusut, hortensiat ja syreenit..
Salainen ja rauhaisa taivas arjen ja kiireen keskelle..

1487736.jpg

Ja se Minulle melkein tärkein eli keittiö..  Paljon tilaa ja kauniita muotoja ja värejä. Miksi keittiö on niiin tärkeä?  No siksi että pitää olla tilaa leipoa ja laittaa hyvää ruokaa..  Ja plussaa on se että saa ne kaikki kauniit esineet esille..  Ihanat Ambran ja Vihreän väriset kirjaillut viinilasit ja kakku vadit jotka ovat pitsi posliinia..

1487732.jpg


Ja sitten sitä Arkea..


Kukkasiin vaihdettiin multaa...  Peikonlehti olikin oikea operaatio kun se on niiiiin iso. Peikonlehden vauvat laitettu omiin ruukkuihinsa joten meillä on 3 peikkoa. Ja ParatiisiAnanakset jaettu eli nyt niitä on 4 kpl isoja anananskasveja..  Kesäkukkien taimet valtaavat keittiötä..  paprikat, tomaatit kukat senkun rehottavat..  onneksi on lasitettu parveke ja ne kohta sinne muuttavat. Eli kunhan se saadaan siivottua. Ja siivoaminen menee ainakin viikonloppuun..  Ehkä...  Jos on aikaa.. 

Ja se Aika meillä..  No isi meni töihin joten me ollaan jonen kanssa päivät kahesteen ja eihän sitä voi ihan kaikkea tehdä kun ukkeli hyörii jaloissa... Ja viikonloppu..  no perjantainna on PL kutsut joihin pitäs keretä leipoa..  ja sunnuntainna on Mary Kay kutsut joihin pitää kiirehtiä..  ne ei onneksi ole omat vaan muualla eli se ei kotona vie resursseja vaan aikaa.. 

Niin siis Isistä tuli maalari täksi kesäksi.. "maalari maalaa taloa..  "

Nyt pukemaan ja oottamaan että mummo tulee ja mennää kaupoille..  Mitäköhän sitä nyt sitten puetaan kun on niin lämmin (13 astetta)