Olisikohan viimein se kesä tullut..  Ainakin aamut on ihanan aurinkoisia vaikkakin vähän viileitä. Pari päivää oli aivan ihanat hame-kelit ja Jonellakin sortsit ja t-paita riitti. Tulisi se kesä kunnolla..  Tosin kesä kuntoon pääsy taitaa jäähä vähän vaiheeseen mutta onhan ensi kesä sitten.

Meillä on vähän nukku ongelmia. Ei suostu jone muuten illalla nukkumaan kun että äiti laittaa. Isi on nyt vähän syrjittynä kun on poitsu päättänyt kiukuta kun on päivät poissa. Ei toki muuten kiukkua mutta nukku asia on nyt hankala. Ja päikkärit menee kanssa vähän hakuseen..  kun ei oikeen haluaisi enään häkkärissä nukkua päivällä vaan hakee meidän sänkyyn. Eli se on ruvettava ettimään omaa sänkyä tonne omaan huoneeseen Jonelle ja jos ne päikät siellä sitten ois paremmat.

Kattelin neuvolakorttia kun pitää varata väli tarkastukseen pituuden kanssa aikaa..  +4 käyrää mennään pituudella eli 1 v ja 8 kk risat ukko on 97 cm pitkä...  Mikä ongelma vaatteiden kanssa onkaan..  tai housujen kun ei ton kokoset eli 100 - 104 cm vaatteet oo suunniteltu vaipan kanssa toimiviksi ja ei oo ukkeli läheskään kuiville pääsemässä..  nyt on ostettava supistaja pönttöön ja ruvettava reeneihin..  Potta jää pois koko hommista.. 

Kuvia tuli otettua nyt kasviksista elikkäs kun viahdoin multia niin otin sitten näistä muutamista Palmu ja ananas-kasveista kuvia.


Ensimäisenä on meidän jätti eli n. 2 metrinen Peikonlehti.
Otin juurelta 2 vauvaa eli nyt on 3 peikkoa meillä ja hyvin ne kasvaa..
Oli ruuvattava koukut seinään että sain tuettua kunnolla kun ei mitkään kepit auta.
1530517.jpg

Toisena on tässä tietskan vieressä oleva Ananaskukka trio ja yksi niistä on viellä muualla eli 4 noita on..
Alkuun siis oli yksi eli isoin ja sen sain viime äiskäpäivänä kukkivana. Kaunis vaalenapunainen torvikukka. Sitten se päätti ruveta lisääntymään eli teki 3 vauvvaa..

1530514.jpg


Ja tällä kertaa viimeisrnä on ihanan lipastoni päällä olevat Peikkovauva, pienin Traakipuu ja Vehka.
Trrakipuu on tosiaan pienin 3:sta ja suurin on metin makkarissa eli noin 2,5 metrinen. Kuvan yläkulmassa näkyy vähän kultaköynnöstä jota onkin noin 4 metriä tossa keittiön oviaukon ympärillä. 2 köynnöstä kiedottu yhteen niin on rehevämmän näköinen. Kuvia lisää kukkasista tulossa kunhan saan kuvattua. Ja ehkä sitä sais kuvattua koko mein kotosen niin sais kuvii tänne laitettua sitten että miten me elämme ja asumme.

Traakin takana muuten näkyy miehen lohikäärme miekkaa vähän..  Se raukka jäänny sinne piiloon.

1530513.jpg

Nyt ois aika mennä kahville ja sitten ulos..