Illalla nukkumaan käydessä oli aivan sika kuuma..  +16 näytti ulkomittarikin. Jossain vaiheessa yötä alkoi sataa ja aamulla oli aivan hyytävän viileää makkarissa. Kas kummaa kun se ikkuna oli yön auki. Tänään olis pitänyt mennä hakemaan paketti postista mutta eipäs mennäkkään. Vaunujen kanssa toisel puolelle kaupunkia vesisateessa ei oo mitään asiaa..

Sain työkkäristä "Osoituksen". Hae oppisopalla kukkakauppaan. Juu no ei siinnä ois mitään onkelmaa ellei lasketa muutamia seikkoja.

A. Se on naapuri kaupungissa. Eli bussilla pitäs aamuin/illoin. n.60 €kuussa matkoihin.
B
Jone EI pääse tarhaan kun ei osaa syödä viellä ite eikä, puhu niin että muutkin kun isi ja äiti ymmärtäs.
C Yksityistä hoitajaa ei ole vara palkata kun esim MLL hoitsut velottaa 8.00 €/h. Ja mummot ei voi täyspäiväsesti hoitaa.

Eli työ ois kyllä mieluinen mutta jos sen sais elokuussa alottaa niin sitt ois toinen juttu vaan kun ei. Mietitty on että jos se työkkäri on sitä mieltä että pakko vaan johkin tunkea meikäläinen niin ei ole vaihtoehtoa kun ilmottaa että en oo enää työtön hakija. Se syö mein tuloista 122 euroo mutt sen sittn vingun vaikka soskusta. Jos isi nyt sais sen vakkari-työn jostaan niin sitt ois ehkä varaa jäähä kotiin siieks ko Jone 3 v.

Sain äiskäpäivä kukaksi Kiinanruusun. Kun viellä oppis hoitaan sitä oikein. Mutt on se ihana.
1018433.jpg


Kukkasista puheen ollen ajattelin tehä listaa mitä on ja mitä hankinnassa. Siis oma perkolahuone ois aivan mahtava vaan ei sitä näin kerrostaloihmisenä saa mutta jos vaikka muutaman kukkasen lisää.

Nyt aamupalan laittoon ja itelle kahveeta ja ehkä sitten katellaan Jonen kanssa vaikka lehvaa ja piirretään. Piirrustus on POP nykyään.