Se on taas kohta yksi viikko mennyt.. Mihin tämä aika katoaa. Juhannus on kohta täällä ja Vappu vasta meni. Kohta on kesä puolessa ja sitten se onkin jo ohi..

Tänään pitää viedä hakemus Lindexiin. Jos Jos..  Voi kun vain pääsisi töihin. Se ois vain 15h/vko alkuun mutta syksystä ois jatkoa mahdollisesti, ihan täyspäiväisenä. Ois ihana päästä nain alkuun osa-aikaisena. Se olisi sekä Jonelle että minulle pehmeä alku. Alkuun jompikumpi mummo olisi Jonen kanssa. Kun työ olisi 3-4 h pv / 3-4 pv vko. Ja jos sattuisi iltaaikaan niin sittenhän se olisi isi jonka kanssa jone saisi aikaa viettää. Ja sitten syksyllä jos saisi jatkaa niin Jonelle joko hankittaisiin hoitaja tai jos isin työt ei jatku heinäkuun lopustaa niin sittenhän se olisi Miehet kahdestaan päivät. Tarhaan EN halua Jonea laittaa ennen 3 ikävuotta.  Mutta kaiken tuon aika on sitten vasta JOS pääsen töihin. Lindexiin ois kyllä niiiiin kiva päästä töihin.


Tänään taitaa olla se ilta kun rupeen ottamaan näitä rastoja pois..  On nää jo kauheessa kunnossa. Takkua ja suttua... 4 cm juurikasvua ja takkua juuressa..  huh huh.. Huomenna entiseen värinpoisto kun oli tummaa ja sitten Pinkissimo (purkkaPinkki) päälle ja hiusten leikkuu ja uudet rastat kiinni ehkä ens viikolla... Lisää kuitua pitää saada ja osa on viellä sinetöimättä mutta on noita jo valmiinakin muutamat. Pinkkiä, valkoista ja kierrettyä pinkki/valkoista.

Jaahas..  Nyt ois aika lähteä viemään se hakemus ja sitten puistoon kiikkumaan..  Mutta ensin vähän aamupalaa ja sitten vasta liikkeelle..