Katselin itselle paria hametta ja mekkoa..  Boho tyyliä eli leveitä helmoja ja paljon kangasta. Vähän niikuin mustalaishippi tyyliä. Tekisi mieli ostaa pari hametta enkkulasta kun ovat niin ihania eikä maksakkaan paljoa..  puoli ilmaisia näin suomen mittapuun mukaan.

Ja sitä Galddagh sormusta taas ihailin..  kai se on hankittava.

Kookos tai puu nappeja olen siihen palmikko villatakkiin ettiskellyt ja muutama ihan hyvä löytyi
Pyöreet ihan napeiksi ja sitten lehdet ja sydämmet koristeeksi kaulukseen. Tuolla on muutenkin sellaisia kivoja nappeja joita ajattelin ostaa ihan vaan valmiiksi.

c3006.jpgw1026.jpg
w1017.jpgw1005.jpg


Ja se takki itsessään .. . Tosin oma versioni on pidempi... vähintäänkin polviin. Ja väriltään ehkä sellainen Harmahtava beige tuota valkoistakin olen harkinnut mutta kun se ei ole minun värini oikeen..

Ja kun lanka on tod.näk Polar Ullgarn niin vaihtoehdot väreihin ovat aika suppeat eli tuo viimeisin ehkä on värinä ja siis myös puunapit että olisi luonnollinen.
153_0801_6f0.jpg     185_0801_f5d.jpg     753_0801_757.jpg

josephineBEAUTY.jpg

Oikeasti sen haluaisin tehdä Marks & Kattenin Eco Ull:ista mutta sillä tulisi hintaa takille sen verra paljon että en edes uskalla harkita. Toki siitä ajattelin tehdä jotain muuta pientä...  Olenkin vihjaillut tuttaville ja sukulaisille että tuota MK lankaa saisi joululahjaksi antaa. Tuo Tapion lanka kauppa on minulle aika paha kun sieltä tulee tilattua usein. Kauheasti ihania lankoja ja minulla ideoita mutta niin vähän aikaa kuitenkin toteuttaa.
 Tuolta Knittystä (takin kuvan linkki menee) ajattelin tehdä ohjeen nimeltä Blackberry jollain MK Eco Ull:illa.  Sekä Pumpkinit ajattelin huovuttaa kun ovat niin kivat syksyiset. Neulominen on nyt taas kiinnostanut paljon enemmin kuin pitkään aikaan. Irkku / skotti neuleet ja palmikot kiehtovat nytten..  maanläheiset värit ja ihan oikea villa langoissa.


Nyt takas LeeLoon pariin kun tukkakin on samanlainen.