Ihanaa että on pyhät ohi. Ei juhannuksessa mitään vikaa ole mutta kun kaikki kauppa asiat pitää suunnitella kun on kaupat kiinni. Hyvällä suunnittelulla toki onnistuu. Meillä juhannus meni kotona grillaten ja saunoen. Poitsukin saunoi oikeen urakalla ja söi sitten sauna makkarat niin että ei ilta puuroa mahtunut paljon mitään. Juhannukseksi tuli leivottuakin oikeen Bebejä ja SuklaaLeivoksia. Meinvät kaupaksi ja osa matkusti mummolaan.

Hain vatsalääkkeet ja muutaman päivän käytöllä on havaittavissa jo hieman muutosta eli jospa se tästä sitten alkaisi helpottaa. Nyt tosin on palattava ruotuun syömisien kanssa kun juhannuskin meni liiallisella napsimisella. Nyt kun ihanan tavallinen arki taas alkaa niin arkiruokakin palaa.

Jone rupeaa jo juttelemaan enemmin ja enemmin päivä päivältä. Eilen oli illalla kiva kunnella kun poitsu leikki omassa huoneessa ja jutteli siellä sitä omaa kieltään. Ja kun leikkii LaulavallaAutollaan niin lallattaa samassa rytmissä. Isi osti uuden musalelun juhannuksen kunniaksi (ostaa se leluja muutenkin..  joka tili päivä) Piippolanvaari musalla ja eläin äänillä. Sitä Jone pelasi koko juhannuksen melkeen.

Tukkakin vaihtoi väriä taas. Nyt ollaan LeeLoo eli oranssia on.

Sisustamista ja remppaa on nyt mielessä. Parveke on kohta kuosissaan. Vähän viellä on siivoilua siellä mutta sitten on hyvä Jonen siellä leikkiä kun on sohva ja kaikki asennettu. Jonen huonekkin on työn alla koko ajan. Uusi sänky on nyt laitettu paikalleen ja lattiatyynyt poistettu. Säkkituoli viellä sinne päällystettävä ja lelulaatikoita ja lipasto asennettava paikalleen. Kaapit siivottava pienistä vaatteista. Niitä muuten onkin jo lajiteltu oikeen 5 kassillisen verran myyntiin tai pois ja ÄP laatikollinen menee kellariin oottelemaan tulevaisuutta.

Jonen Huoneen Ideoita Eli erillaisia säkkituoli malleja..

1668624.jpg1668626.jpg1668629.jpg


Olkkariin ois suunnitteilla uudet verhot ja hyllyjä ja "uusi"lamppu joka oikeasti on minun entinen mutta ollut porukoilla kun meillä oli/on tuuletin lamppu johon ollaan lopen kyllästyneitä nykyään. Ja makkariin uudet verhot ja klaffipiirongin maalausta sitten kun Jone nukkuu yötkin omassa huoneessa. Sitten on tilaa enemmin laittaa makkari kuntoon. Mutta tosiaan tärkein on Jonen huone nyt.

Ja muitakin suunnitelmia on tullut tehtyä..  Itselle pitäsisi neuloa pitkä villatakki..  mutta ensin pitäs opetella palmikot kun mallissa niitä riittää. Ja tehdä talvitakki..  vaihtoehtona on ostaa sen Englannista. Ja piiitkä punainen sametti kaulaliina. En tosin tiiä oisko neulottu vaiko paksua samettikangasta..  On paljon suunnitteilla käsityöosastolla.

eBaykin kutsuu ei vain osto mielessä, joskin siellä on pari käsilaukkua jotka kiinnostaisi. Mutta myös myynti osastossa kun ei tuo huuto.net oikeasti taida olla se missä kannattaa myydä. Suomalaiset kun tuntuvat rakastavan postikuluja.

Nyt Aamu palalle ja sitten katotaan mitä tänään tehdään