Äiskä tuli käymään, tuomaan sen maton tonne partsille että ei tarvis räsymattojen kanssa siellä sompailla. Mukavampi jonen leikkiä kun on kunnon matto siellä (kokolattiamattoa). Ja sitten tilattiin se sänky Jonelle. Eli jatkettava sänky ja patja. Siihen sen siis piti jäädä mutta..  Lähdettiin käymään Anttilassa jossa äipän piti katella itelleen hametta no kun ei löytynny niin se osti Jonelle tyynyn, uima-altaan partsille ja merirosvo hiekka/uima lelut ja meille Pinkin Pikku Grillin..  Eli nyt ei tarvi ite sitä grilliä hankkia..  Ja kun oltiin kaupassa niin puhku soi ja täti huonekalukaupasta soitti että se sänky ois 18-19 pv toimittettuna sinne teille että postin tädit soittaa mihin aikaan voipi tuoda. Kivasti just juhannukseks saa sitten Jonen huonetta kuntoon.

Nyt olen metsästänyt Finlaysonin muumi-kankaita. Haluan tehdä pussilakanat itse niin että toinen puoli on kuvioitu ja toinen puoli yksivärinen. Huuto.netistä löyty pari potentiaalista kangasta mutta kaupoissa en ole viellä kerennyt kiertelemään. Mistä saa Kouvolassa Finlaysonin kankaita???

Täällä tuulee ja sataa..  ei niin kesäistä ollenkaan.  Nyt jos keitelis kahveet ja kattelis Jone kainalossa telkkua sen aikaa että on päikkäri aika...