Eilen katselin vaatekaappiin.. Kaikki vaatteet (muutamaa lukuun ottamatta) näyttää jotenkin väärille. Ei enää minulle. En halua niitä "roikkuvia" mustia, värittömiä vaatteita. Toki housut pitää edelleen olla mustat ja leveät reisarit tai "narutetut" bondaget. Mutta siis paidat ja hameet..  kaikki mustaa mustaa mustaa..  musta on hyvä väri mutta nyt tahdon jotain muutakin. Löysin kivan hameen seppälästä musta/harmaa/valkoinen kukka kuvioinen, puuvillaa. Sellainen naisellinen polveen asti. Ja koska olen lopen kyllästynyt kaappieni sisältöön laitan ne myyntiin ja olenkin katellut eBaysta Monsoonin (sika ihania vaatteita) ja Per Una:n vaatteita. Muutama Marks & Spenser takkikin näytti olevan kivoja. Jotenkin on Pakko muuttua, en tiedä miksi. Viellä vuosi sitten en olisi esimerkiksi Monsoonin Abby hametta edes katsonut kahteen kertaan. Ja nyt se on pakko saada. Tiedä sitten mistä tämä halu muuttua on nyt tullut. Laihdutuksestako vaiko jostain muusta.

Paljon vaatteita lähtee myyntiin ja paljon muutekin kenkä ja muu roina osastosta. Olen ajattelut että teen "leike"kirjaa siitä mitä haluan hankkia..  Selkeytän sitä minkä tyylistä haluan.

Ne uudet rastat saavat nyt odottaa syksyyn. En kesäksi halua niitä, kuumaa on muutenkin ja nyt tukka kasvaa ihmeen hyvin. Kait se vaati sen "kiduttamisen" että rupeaa kasvamaan. Nyt pitää kohta taas värjät juurikasvu vaikka vasta 2 vko sitten värjättiin. Taidan pitäytyä tässä oranssissa jonkin aikaa.
 
                            Abby
1712075.jpg  

Eilen oltiin aamulla lähdössä työkkärissä käymään Jonen kanssa. Jotenkin tarttui kenkä rappuritilään ja nilkka petti alta ja muksis mentiin. Vaunut kippas mutta Jonelle ei onneksi käynyt kuin kun menivät taakse päin.. Minulta taittui nilkaa ja polvet rutis. Työkkäriin silti mentiin.. illalla ei tosin kärinyt astua ollenkaan ja turvoksissa on koko nilkka ja mustelmaa on enemmin ja vähemmin joka puolella kinttuja.. Nyt jo vähän kärsii astua mutta sattuu sattuu.. Nyt ollaan pari päivää sisätiloissa ja isi joutuu hoitaan kauppa asiat töistä tullessaan.

Voi kun sais muita töitä kun nuo missä nyt on. Ilmapiiri töissä on kuulemma aika paska joten ei se huvita. Työ soppa on tän kuun loppuun ja jos kysyvät jatkoa niin ei jatka. Toki se raha on kiva että on enemmin mutta mielummin minä otan hyväntuulisen miehen kuin pari sataa enemmin kuukaudessa. Laittoikin jo hakemuksia muualle.