Uusi viikko uudet kujeet. No ei oikeastaan, ei mitään uutta arjessa ja hyvä niin.

Uusia hankintoja tosin muutama.
Uusi laukku. Onhan toki Ruby ja Emily ja muutama muukin mutta mutta. Ei ne oikeen arkeen sovi, ei siis edes koon puolesta. Jotenkin halusin erillaisen laukun. Ja kun tuo Animalin ihana laukku eteen tuli niin pakkohan sille oli koti tarjota.


1732827.jpg

Hankinnassa on myös Elizabeth Ardenin BlueGrass tuoksu. BakerBoy-Lippis (se sellainen tasa"kattoinen") vaaleanpunaisena. Nilkkurisaappaat ja talvitakki ja housut.

Taikajakku on jo hyvällä mallilla, kaulus jo aloitettu. Kun tuo on isoVeikkaa eli 100% villaa niin ajattelin tehdä toisen mohairista. Sitä onkin muutamaa erillaista tuolla inspiraatiota odottamassa. Punainen RoseMohair ois ehkä kiva mutta sitten taas tämä liukuvärjätty
Schoeller & Stahl Elfin taitaa olla se voittaja. On niiiin minun värit.
elfin_0709_c70.jpg

Laittelin kampaamoon kyselyä  Pidennyksestä. Jos se ei maltaita maksa niin  ostan enkkulasta MicroRing kamppeet ja marssin kampaamoon laitattamaan. Ajattelin että vois vaikka se avopidennys olla kiva. Väriltä ajattelin sellaista luonnonpunaista (CSI:n Catherine) tai ehkä vähän punaisempaa tai mahonginväristä mutta kuitn aika luonnollista väriä. No odotellaan nyt infoa että mitä se laitto maksaa.

Ja nyt on kahvi aika ja kohta pikkumies nukkumaan.