Miten onkaan pienen pojan vaatettaminen hankalaa. No haalari löytyi (siis se ensimmäinen) ja on väriltään armyvihreä/musta..  oikeen kiva. Ja toiset popottimetkin löytyi. 3 kpl pitkähihaisia t-paitoja löytyi (yksi on poolo) mutta kun pitää koko olla 110 cm että ei tarvi heti ostaa uusia niin hihat on liian pitkät..

Olen muuten huomannut että puen tuon pikkumiehen maanläheisiin väreihin. Kauheasti on vihreää ja ruskeaa eri sävyissä pojan kaapissa.

1949392.jpg

Käytiin kangaskaupassakin kattomassa Fleeceä peitoksi..  ei osattu päättää ja mennään huomenna uusiksi ja samalla ostamaan verjhokangasta jonen laskosverhoon. Anttilasta löytyi hintaan 5,- / m oikeen iloinen lastenhuoneen kangas josta se verho tulee.


PartyLitet oli ja kivaakin oli..  itelle ostin ShamppanjaPäärynä, Huurteinenmetsä ja KaramelliPäärynä tuikkuja..  ei oikeen muuta tarvii kuin tuikkuja ja sitten saan lahjaksi sen Setin tuikkuja/votiiveja ja tynnyrin Sokeroidut omenat joka on niiiiiin syötävän ihana herkullinen tuoksu.


1949418.jpg

Joulua jo odotan...  Olispa tuollainen talo jossa on iso kuisti ja isot ikkunat josta hohtaa kutsuva lämmin valo. Ovella kranssi joka oikeen kutsuu sisään ja pihalla lasten tekemä lumiukko  ja peuhatut hanget.  Tahdon sen lottovoiton ja sitten rakennutan tuollaisen talon. Leivin-uuneineen, takkoineen kaikkineen..  viellä puulämmitteinen sauna siihen niin sit on hyvä. Jossain pään sisällä on näkymä viimeistä piirtoa myöden siitä talosta... 

Nyt taas muualle..