Ihana aamu kun sain nukkua piitkään..  08 aikoihin heräsi ukkelit aamupuuron keittoon ja muihin päivän puuhiin. Minä sain jäädä unille ja 10 aikaan pikku-mies tuli kainaloon ekoille "päikkäreille". Mukavan lämmin nukkua pieni patteri kainalossa. Heräämisen jälkeen sitten kaupoille menoa suunniteltiin ja pähkäiltiin pukeutumista. 10 astetta lämmintä mutta sataa ja tuulee.. eli haalaria vai muuta, päädyttiin haalariin eikä ollut yhtään liikaa. Oli muuten ensimmäinen yö kun ei tarvinnut vaihtaa ollenkaan vaippaa. \o/

Illemmalla olisi ohjelmassa leivontaa eli pellillinen Tosca kakkua..  ei itselle vaan ihan tilauksesta. =D

Joululahjojakin jo suunniteltu, eli mitä leivotaan lahjaksi. Jotenkin tuo leivonta kärpänen purrut taas oikeen kunnolla kun viikollakin leivoin oikeen litran taikinan Dallas pullia. Onneksi on pakastin.

Eilen illalla sain neulottua mummolle menevän laukun niin pitkälle että voi ommella kiinni saumat ja huomenna sitten huovutetaan ja viimeistellään. Sitten pitäisi aloittaa huovuttamaan lumitähtiä joulukortteihin. Ja jos kerkiän ja materiaallia riittää niin parit uunikintaat huovutan lahjaksi viellä. Tosin ajankanssa on niin epävarmaa kun pikku-miehen ehdoilla mennään niin miten sitä kerkiää.

Ja nyt kahville ja sitten taas päikkäreille ukkojen viereen.