Niin emme me otsikosta huolimatta ole pääset matkailuun vaan meidän Auto. Se myytiin ja nyt vähän odotellaan ja sitten se lähtee Englantiin. Eli kun me emme sinne päässeet niin meidän auto sinne halusi. Oli se vaan kummaa. Setä laittoi mailia sieltä Brittilästä että "juu minä otan auton, en tingi, laitan shekin tulemaan, käytte pankissa ja varmennatte että on katetta ja ilmoitatte sitten niin laitan noutajan autolle."  No mikäs siinnä ostakoon..  Sama se mihin tuo loota menee kunhan menee kauas.

Minulla on selkä ihan jumissa. Se olisteesi siellä kiukkuaa kun ei aamusin meinaa päästä ylös sängystä. Toinen olkapää on myös jostain käsittämättömästä syystä jumissa.

Aloitin revontulihuivin eilen 3 kertaa ja joka kerta purkasin. Jostain syystä en osaa laskea taas yhtään lisäyksiä ja kavennuksia. Pitänee kokeilla taas tänään. Ajattelin niitä muutaman tehdä joululahjaksi ja ainakin yhden itelle. Viron likuvärjättyä villaa syksyn väreissä ja ehkä joku punainen itelle. Lahja huivien värejä en tiedä.

PartyLite kutsut lähenee ja kämppä on sekaisin. Kirppikselle on menossa hurja määrä hinnoittelematonta tavaraa.

Takit tuli saksasta ja on ihania. Nyt olen etsiskellyt sopivia syys saappaita eBaystä. Ja uutta laukkua.

1918253.jpg