Tai oikeammin voisi kai sanoa että, miksi täällä ei ole muutakuin venäläisiä? No juu ei tuo ollut se aihe mutta ne ärsyttää toisinaan silti.

Aihe on että miksi täällä ei yksikään kampaaja tee pidennyksiä kuin sinettiillä tai jollaan pirun Natura systeemillä..  Miksi ei kukaan, siis kukaan halua laittaa micro ringejä minun päähäni. Ja jos sattuvat suostumaan niin tulee nyrpänä että se on sitt niinko 4-5 h ja 60-80 euroo TUNTI!!!! Niin että jopas on kampaajalla palkka...  Kattotaan kuin käy ko soitan amiskalle..

Taikajakku on taas hivenen edistynyt mutta kun on ollut muuta puuhaa niin se välillä tuppajaa unohtuun. Ei sillä että sitä just NYT tarvis. On senverta kuumaa ettei tee mieli villa laittaa ylle eikä alle.  Tulin sitten törmäilleeksi paikkaan mistä saa Bambu puikkoja..  pitkiä, pätkiä ja pyöröjä aivan julmetun halvalla eli meille muuttaa setti pitkiä joka koossa ja pari kappaletta eri nummeroisii pyöröisiä kokoa 40 ja 60 ja 80 cm. Ja tietty puikko kassi.

Pitäs ostaa ittelle ja ukkelille talveksi/syksyksi GadoGado (se sellainen tribaali hiha hiippahuppu huppari)
Tosin vois kahtoo ittelle Cyberistä vaikka kissankorvahupparin. Monta muutakin asiaa mitä pitäs hankkia.

Pitäs myydäkkin rompetta. Jonen pieniä vaatteita ja minun vaatteita ja sisustus krääsää....  Mattokin ois mutta missä sen myyt..


Nyt ampan tekoon..