Mihin ihmeeseen nämä päivät ja viikot katoavat. Taas on viikko mennyt enkä ole kunnolla edes alkuun päässyt. Kun kattelee tuota pientä poikaa niin ihmettelee että vastahan sitä oli laitoksella sitä ulos tuuppaamassa mutta siitä on jo kuiteen 1v ja 6 kk ja rapiat. Niin se aika juoksee.


Tänään on sitten tukan tilaus.. siinnä ne värit on.. color_red_m.jpgcolor_1b_m.jpg 
Ens viikolla ois sitten se kiinni laitto. Jos ne sais laiteetua ennen synttäreitä (niin on kyllä tarkoitus) niin sitten ois ihmisillä näkemisen arvoisia ilmeitä kun tuleevat Pääsiäis Kahveelle. Eipä nimittäin olla kerrottu tästä muille kun minun äiteelle joka ne kiinni laittaa ja maksaa (synttäri lahja).

Meille muutti uusi sohvakalusto. Edellinen sohva oli ihan hanurista istua. Joten nyt on sitten uuvet. Tai no meille uuvet. Tänään tulee sohva ja eileen tuli tuolit. Musta / vaaleanpunaiseet abstraktilla kukka kuviolla..  Kuullostaa hönölle mutta näyttää ihan hyvälle.  Isi oli ostanut joltaan ihan vaan meille vissiin kun oli kotiin tullessaan käsken soittaa että koska tuodaan nuo.

Ne PartyLitet oli ja meni ja kivaa oli. Kynttilätkin tuli jo. Omat Lootuksenlehti sarjan pari osaa ja sitten sitrus kynttilöitö ja se suklaa/goji..  se on aivan ihanan tuoksuinen. Tänään ois uuvet kutsut tänään eli ne Marjon.

Nyt aamu kahveen keittoon ja sitten pikkumiehen puuro aika.