Ne Marjon kutsut oli ja tulihan sitä muutamat tuikkuset ostettua. Pitää sitten äiskän kutsuilla katella että ostaako mitään. Toisaalta se käsien kuorinta hommeli ois kiva mutta saa ny nähä sitten.

Tällä viikolla se tukka tulee. Sitten pitää tiivistää ne ja sitten vasta laitetaan päähä eli pian sitä on pitkä tukka.

Tulis kevät ja kuivat ilmat. Noi talvikengät on liian kuumat mutta sitten lenksut on liian ohkaset. Ihan hanurista tälläinen kevät/talvi tai mikä tämä nyt onkin. Olis lunta ja kylmää tai kuivaa ja lämpösempää niin tietäs mitä pukea edes. Ei ole helppo Jonenkaan kanssa ulos lähteä kun tiiä että onko liikaa päällä jos vaikka sattuukin aurinko paistamaan.

Jone on nyt ihan pilkullinen. Vissiinkin sen MPR:n jälki seurauksena tuli parin päivän kuume ja nyt pilkkuja. Onneksi niitä ei kutita mutta mutten on sitten levotonta. Viime yö oli jo helpompi mutta pari edellistä hulinaa. Luulisi että siihen herää kun heittäytyy vauhdilla pinnoja vasten mutta ei vissiin sitten. Ja tuosta hulinoinnista johtuen on mustelmaa kintuissa ja käsissä ukkelilla. Aamulla näyttää väsyneemmältä kun nukkumaan  mennessä kun on yö pitännyt riehua. Kuten mainittua niin viime yö olikin jo rauhallisempi joten jospa se siitä sitten.

Puhetta meillä opetellaan kovasti. Matkitaan ja omiakin keksitään.

Nyt taas aamupuron kimppuun.