No nyt on poika uinaillut ja syönnyt ja muuta mukavaa ja on toisilla päikkäreillä isin kainalossa.

Harmittaa että nyt on taas kuvioissa nuo toiset päikät kun niistä jo eroon päästiin mutta flunssa ja sen myötä väsy toi ne takaisin. Eiköhän sitä kuitenkin takaisin entiseen päivä järjestykseen pääse kunha ukkeli on terve taas.

Niin se Joulu..  miten se Aikuisten joulu menikään.. Ruokaa ja lisää ruokaa mutta ei leivonnaisia muita kuin joulutortut. Kun tehtiin niitä koreja lahjaksi niin niitä tehdessä meni kyllä himot leivonnaisiin kokonaan. =D
Ja saamistani lahjuksista parhaat olivat..
- Pitkät musta/puna raita sukat
- Bad Kitty Kynsikkäät /rannikkaat tai mitkä ne on kun ei oo sormia on vaan peukku reikä ja hihaa tai mitä lie jatkuu yli kyynärpään...
- Budha patsas (Party Lite..  pitää mainostaa kun ite aloitan kons, Helmikuussa) jota en kuuna päivänä olisi itelle raaskinut ostaa.
- Pölyimuri..  ihana uusi tehokas jossa on kaikki nappulatkin tallella *wirn* ja väriltään niiiin kaunis hileinen Musta

Ja nyt kun juhlat ja pyhät meni ja arki alkoi niin mitenkäs kävikään..  minä hammaslääkäriin painelin oikeen Voikkaalle asti kun ei päivystäjää ollut lähempänä ja iku ihanan juurihoidon tekivät sitten. Ennen käyntiä oli niin ettei hampaaseen kärsinyt osuttaakkaan ja nyt kun ne hermot sieltä vietiin niin eipä kärsi nytkään eli tulos on kivun osalta plus miinus nolla. Tosin tietty se on kipee aineen sen paripäivää kun sitä ronkittiin utta jos ei maanantaihin mennessä parane niin sit käyn aikaa kyselees samalla kun käydään Jonen kanssa terkkulan hoitsulla näyttään korvia.

Sunnuntainna olisi Voikkarissa Party Liten 2008 Lanseeraus tilaisuus ja sinne se on mentävä..  pääsee katselemaan ja hipelöimään ensi vuoden ihanuuksia ja tuoksuttelemaan uusia tuoksuja.



1180829.jpg



Miten kummassa nämä uniset ja lumiset päivät saakaan haaveet laukkaamaan. Taas ajattelin miten ihanaa olisi päästä Pariisiin keväällä. Istua Cafe Noir'ssa tai Cafe Parisissa rakkaansa kanssa ja katsella ihmisten kulkua tai kävellä illalla Pariisin puistoissa Eiffelin valoja katsellen käsikkäin.  Tai vaikka Toscanan kuuman auringon alla iltaa viettäen oliivilehdossa viinin ja hyvän ruuan kera. *huokauksia* missä se lotto voitto viipyy että päästäisiin maailmalle.