Miten kaukaiselta se kevät taas tuntuukaan. Sataa ja ryöppyää lunta taivaan täydeltä ja tuuli vie vaatteet pätä melkein. Maaliskuun loppu jo mutta missä ne kauniit aurinkoiset lopputalven päivät piileskelee?

Kattelin Nigellaa eilen ja maininnasta Gatsbyn ja Kultahattuun tuli itsellekkin mieleen se elokuva missä on Mia Farrow ja Robert Redford. Se juuri Nigellankin mainitsema kohta missä istuvat keskikesän helteisenä päivänä juomassa raikasta Mint Juleppia ison valkoisen huvilan varjoisalla terassilla. Sinne minäkin tahtoisin juuri nyt. Mielikuvana "itse istun rottinkisessa keinotuolissa terassilla, keveässä mekossa, paljain jaloin ja viileä juoma lasissa saa lasin pinnan pisaroimaan. Lapset leikkimässä nurmikolla uima-altalla riemusta kiljuen ja taustalla hiljaa soi jazz. Mies viereisessä tuolissa torkkumassa iltapäivän helteessä." Aika täydellistä olisi.
Jännää sinällään että tuo elokuva on aika tuoreena muistissa vaikka siitä on melkeen toista vuosikymmentä kun sen olen nähnyt ja että se on tehty minun syntymä vuonna. *reps* Eli Wanhoina hyvinä aikoina.

Nyt on jonen välipala ja uni aika