..  eli syksy. Ihan virallisesti Syskuu ja talossa lämmöt päällä. Meillä on juhlat juhlittu eli pojan ja isin synttärit ja nyt paluu arkeen alkaa. Ei kakkuja tms vaan ihan ihania sämpylöitä leivotaan. Onhan ne PL kutsut mutta ei niitä leivottuja tarvihe ite onneksi syödä kun vieraat hoitaa sen.

1869796.jpg

Flunssaa on meneillään sekä pojalla että äiteellä eli niistetään urakalla ja yskitään välillä. Jonen ruokahalu on ajoittain hukassa flunssan takia. Ja yöt vähän hajanaisia kun yskittää ja tippuu sängystä kieriessän. Jonen siis siirtyi jo pinnasängystä pois, isojen sänkyyn. Laitaa on vähän ja poika kierii ja valuu tasaisella niin että jalkopäästä valu pois sängystä. Kerran on kokonaan tippunut nyt viikon aikana minkä on nukkunut isojen sängyssä. Mutta muuten on unet rauhoittuneet siirron mukana. Nyt siis nukkuu viellä meidän makkarissa mutta kohta harkitaan sitä siirtoa omaan huoneeseen sitten sänkyineen.

Olen aloittanut kirppis homman. Eli paikka on varattu 2 viikoksi ja Jonen vaatteita on jo katotta 4 ISOA kassillista sinne ja lisää tulee näistä kesä vaatteista. Omia vaatteita ja astioita on viellä kattomatta. Jonen vaatteista osa menee huuto.net:iin ja omista kosmetiikoistani suurin osa myös. Olen tosiaan meinannut myydä kaiken kosmetiikkani pois. En toki ihan hippinaturelliksi rupea vaan ostan tilalle Pout:in ja Urban Decayn laatua muutaman.

Ja olen myös tehnyt listaa mitä pitää hankkia Jonelle talveksi ja itelle.

Sukkalankaakin on ostettu ihan muutamaa eri väriäkin.Kaulaliinakin pitää neuloa Jonelle. Eilen lähti Jonen viime talvisia sukkia ja lapasia serkku-tytön käyttöön.

Uudet verhot on käyty kattomassa olkkariin Anttilasta jo.

1869801.jpg



Nyt jatketaan muumien kattomista ja aamupalan valmistelua. Ehkä sitä tänään jo jaksaa niitä sämpylöitä leipoa.