No meillä on Tajolla Vesirokkoa. Jonessa on nyt pilkkutauti ja minussa flunssaa ja isissä flunssa..  niin että on oikeen tautinen perhe.

Omenapiirakkaakin on tehty mutta ilman tauteja. *reps* Eilen tein Dansukerin kalenterissa syyskuulle olevan omppopiirakka ohjeen mukaan Ison Omenapiirakan. Hyvää on vaikka syötäväksi ne omenat oli liian kirpeitä mutta piirakkaan just sopivia. Näin syksyn tullen tekee mieli leipoa. Eli viikonloppuna saattaa olla sämpylän vääntöä esissä.

Kävin siellä H&M haastattelussa. Hmm.. no ois se kiva saada töitä mutta ehkä kuiten joku muu paikka ois parempi. Tosin tuskin edes pääsen. Varmaan liian Vähän meikkiä ja väärä ikä yms yms..  Tiimari ois sellain tavallinen mihin sopisin eli pitää käydä kyseleen vähän tutulta joka on ollut siellä niin kauan kun Tiimari on Kouvolassa ollut.

1880348.jpg
Odotan syksyä, haluaisin asua Ison Vaahteran alla.

Äiskä toi uuden (3:nnen) kultaköynnöksen ja se pitäisi jonnekkin asentaa. Keittiöön kait.. Ja Sitten toi Tulitikkukaktuksen..  se vaan on niiiiin valtava että pitää kait saada sille uusi koukku kattoon. Ja sitten 3 oli joku minkä nimeä en nyt muista...  Eli kasvit lisääntyy sitä mukaa kun kerkiän saada osan pois.. 
1 peikonlehti ja 2 ananaskukka-kasvia (aiemmin otettuja kuvia) on saannut uuden kodin. Traakipuutkin rehottaa enkä tiiä mihin ne saisi asennettua..Jonen huoneeseen ei voi kun joku meistä käy kaivamassa mullat siellä. Ja siel on jo Peikonlehti vauva.

Kirppis vaatteista onjo osa hinnoiteltu ja osa viellä kattomattakin. Huutonettiin olen sentään saannut laitettua osan jo sinne menevistä. Miten sitä tavaraa kertyykin ihan varkain. Vastahan niitä siivottiin kun yhteen muutettiin .. siitäkin on jo melkein 3,5 v.

Joulu...  Joulu on ollut mielessä jo monta päivää... Joululaulut on soinut päässä.

Nyt olisi aamukahvin aika..