On kumma on.. Että miten voikin toisten ihmisten, täysin tuntemattomien, puheet kaupassa aiheuttaa inhottavia ajatuksia. Eilen kuulin kun 2 nuorta naista puhui laihdutuksesta..  kuinka toisen pitäs saaha ainakin 5 kiloo pois..  pois mistä..  siitä 25 kilon alkupainostako?? Molemmat neidit kun oli kokoa xxs ja tissit sisäänpäin kääntyneet. Mikä tätä nyky yhteiskuntaa vaivaa kun kaikkien pitäs olla alipainoisia ja sittenkin valitetaan että ollaan läskejä..  Minä VOIN sanoa että olen LÄSKI mutta se on eri asia. Normaali bim:iin päästäkseni kun pitäs laihuttaa ainakin sen toisen pimun koko painon verran.. Juu yritystä on mutta eipä se auta kun jatkuvaa sairastelua taas.. 

Selkä brakkaa kokonaan..  yö meni kääntyen ja kiemurrellen kun sattui selkään oli miten päin tahansa..  Sitten rupes sattumaan jo lonkkaankin ja olkapäähän..  Millonkahan se lääkäri oikeesti laittas niihin nivelrikko testeihin..  kun pakko se on jotaan olla tossa olkapäässä kun aina kiusaa.. Jonekin sen verran iso jo että ei senkään nostelu selälle hyvää tee mutta minkäs teet kun on kuiten niin pieni viellä että ei ite osaa kaikkia asioita. Ens viikolle ois aika tilattava lääkärille kun se oma lääkäri tulee lomalta..  Kun ei koko terkussa oo kun yks jolle suostun menemään. Hän kun ymmärtää selkä ongelmat tähän astisista lääkärikokemuksistani parhaiten..  Johtuiskohan siitä että lääkärillä itselläänkin on selkä ongelmaa..

Kävin muuten virtuamodelissa..  Väsäsin sellasen mallin mikä on sitä kokoluokkaa joka tahtoisin olla jossain vaiheessa..  eli 75 kg  Eli ei mikään tikku vaan ihan oikean naisen kokoinen.

1640787.jpg


Aamupalat syöty ja nyt jos katottas Jonen kanssa joku leffa..  tai minä kattoisin ja Jone soheltais. ulos meno kattotaan sen mukaa että sataako vai ei..  Just nyt ei mutta pilvet antaa odottaa sadetta ihan koska tahansa eli katellaan päikkäreiden ja ruuan jälkeen kun isi on kotona. Eli käytäs vaikka Citimarketissa ihan autolla kun se eilen saatiin kotio tas. Oli Vaarilla ja Papalla korjattavana..  Meni hiilet ja laakeri..  muutakin vissiin ois, niinko se vilkku ja käppäri mutt niitä eivät enää eilen illalla jaksaneet kahtoa vaan katotaan ne joku muu päivä.