Heti aamusta vettä paiskoo alas vaan..  Kauppaan pitäs mennä mutta mutta..  mitenkäs sitä nyt mennään kun pitäs saaha tuo poika pysymään kuivana ettei tule vilustus oireita.. Ja ite olen jo kipeyden kynnyksellä. Koskee sellasiinkiin lihaksiin joita en tiennyt edes omaavani.

Tuo vajaa 2-v durasel vauvelini on kuin persiille ammuttu kun ei pääse ulos. Tekee pahojaan minkä kerkiää..  omassa huoneessaan senkun melskaa lelut ympäriinsä mutta kun se kiukku ilmenee enimmäkseen keittiössä rämppäämiseen.  Ja kun ollaan yritetty sopia että keittiiöön ei mennä yksin (siis minä olen sopinut, Ei Jone).

Kohta olisi amppa-aika ja sitten pitäs kehitellä jotaan sadepäivän aktiviteettia. Itselläni sitä riittäisi mutta kun ei sitä kaikkea voi tehdä kun kahdestaan ollaan kotosalla. Eli minä teen omat illalla aina kun isi on kotona ja Jonen kanssa. Jos me vaikka ruvetas piirtämään kun on aamupalat nykästy..

Ja tähän väliin Hyvää Tuulta..

1637713.jpg

eBayhin laitoin huutoa uuwesta laukusta jos vaikka sen sais kohtuu hinnalla..  jotaan uutta ja kivaa itelle.

Lanka varastot pitäs siivota ja kattoa että mitä jämiä on ja niistä ja kankaan paloista (joita on miljardi
) pitäs tehä pikkutytöille Barbin vaatteita. Jonen huoneen lamppu kuten myös keittiön lamppu pitäs päällystää. Jonen sänky tulee ens viikon lopulla ja päiväpeite pitäs saaha valmiiks. On miljadi asiaa tehtävänä..  Ostin muuten aivan sairaan ihanaa mohairia..  Valkoista jossa pikkasen hempeää vaalean punaista ja vaaleaa pehmeää ruskeaa..  Ja löysin ihanan ohjeen villatakkiin johon pitäs ostaa tweed lankaa..  Jonellekkin pari paitaa pitäs kutoa ens talveks ja sukka puolen onneks hoitaa mummot.

Lisää taas myöhemmin nyt sinne Ampan-tekoon..