Eilen mietittiin että Jonen on marraskuussa aika muuttaa omaan huoneeseen kokonaan. Eli siis häkkisänky lähtee sieltä. Eihään siinnä ole nukuttu enään aikoihin mutta on ollut siellä vain säilössä tavallaan. Kattolamppukin on melkeen valmis sinne, kunhan löydän sen johdon. Laitoin sen taas kerran niiiiin varmaan talteen, että tosta senkun vaan otan sen. Pimennys verho siirtyy meidän makuuhuoneesta sinne. Nuo pimeässähohtavat tähdetkin siirtyy Jonelle ja lisääkin niitä olen ajatellut laittaa.. Yö valon olen ajatellut hankkia. Sellainen missä on himmennys toiminto eli että tietyn ajan jälkeen sammuvat hitaasti himmeten. Ja sellainen löytyi (45 min himmennin) kas kummaa englannista. Suomessa on tasan yksi liike mikä myy ja niiiin sika kalliilla että mielelläni sen enkunmaalta tilaan..  Kyseessä siis LumiLoven kani..  on niitä muitakin eläimiä... korkeutta valolla in 18 cm.

1899724.jpg

1899725.jpg

Jonen syöttötuolikin lähtee ihan lähipäivinä, sitä ei enään käytetä.

Kävin eilen lääkärissä. Asiana selkä ja tuloksena muuta. Selän liukuma vaivaa taas ja niska on kivikova jumitus. Koska liukuma siis vaivaa niin lääkäri kehotti laihtumaan.. ööh joo sitähän tässä on tehty..no siis tarkoitan kyllä että sain Reductil lääkket. Perusteluina on Kelalle tuo liukuma.. Nyt sitten mietin että aloitanko ne vai en. Aloitanko Modeilla/nutreilla mielummin..  Jotenkin nuo Redut on vaan itse aina liittänyt siihen että ne on sellasille joilla ei itsekuri riitä muunlaiseen laihtumiseen. Eli olisiko se sitten myöntämistä itelleen että minä en kykene, alistumista. Ehä kuitenkin otan alkun vaikka sen 8 vko Modeilla ja sitten jos ei onnistu niin katon uusiksi Reduja..

Meidän takit muuten lähti tulemaan saksanmaalta..  Ja Olkarin verhoiksi saattaa sittenkin tulla ruskea eläväpintainen kangas..

Nyt taas aamukahvin keittoon ..