Aamu alkaa taas kipeällä selällä.. Vähän, hyvin vähän helpottaa jo. Postiin olis pitänyt viedä paketti mutta kun en edes pääse kunnolla kävelemään.


Joululahja kausi on jo alkanut. Eilen eBaystä ostin Jonelle lahjaksi Himpuloita 3 kpl. Lisäksi ois viellä Himpula nuppipalapeli. Himpulat kun on nyt suuressa suosiossa meillä.

1934660.jpg

Jonelle on myös eBayssa haussa muutamat kengät. Ja muuta vaate osastoa. Ajattelin että jos löytys vähän erillaisempaa kuin kotimaan tavarat. Leluja on ainakin ollu aika kivasti. Hinta/pk:t ihan kohillaan eli ei tulis kalliiksikaan.

Olen miettinyt eBay vs Huuto.net?
Huomio on seuraavanlainen. Huuto.netissä kokoja on helpompi kattoa mutta toisaalta muuntotaulukon kanssa onnistuu vallan mainiosti eBaystäkin (kokemusta on). eBayssä on Suomeen pk:t halvemmat kun kotimaan sisällä mikä on aivan outoa. Itse olen ostanut Huuto.netistä saappaat aikanaan ja pk:t sen. 7,50 € eBaystä tilasin kengät ja Pk:t suomeen 4,5 €..  outoa mutta näin se menee..  ulkomailta halvempaa. Myöskin eBayssä ollaan enemmän avuliaita jos kysyy jotain.

Itselle en ole vaatteita katellut kun on tämä laihdustur rojekti eli 1.10 alkaa 8 vko Modeilla/Nutreilla ja sitten kattotaan etiä päin. Nyt saa kelvata nämä mitkä on.. paitsi talvikengät pitänee hommata. Ja olen päätynyt näihin.
1923157.jpg



Nyt juon kahvit ja kattelen Jonen kanssa Muumeja..