voihan ärrit ja murrit..  Meillä oli alhaalla ovessa ilmoitus että ilmanvaihto suodattimet pitää putsata pikimmiten..  (ilmanvaihto remppa tulossa ja taloyhtiön tuntien se kestää ja kestää ja kestää). No ensimmäinen mutta..  kummat venttiilit..  nuoko jotka on yleensäkkin aina kaikissa asunnoissa eli keittiö/wc/kylppäri vai nuo jotka on ikkunoiden yläpuolella ja joissa on se niksnaks nykäise narusta systeemi..  No niksnaksia yritin putsata..  pitäs kuulemma aueta senkun kiertää vaan..  juu juu kiertää muta mihin kun EI ne KIERRY MIHINKÄÄN..  voi vettu ja vattu että ottaa koppaan kun en Osaa.. 

Aamulla avasin parvekkeen oven ja keittiön ikkunan..  tuuli kun oli niin sehän huijautti verhot vaakatasoon ja kiinanruusun pötkölleen..  Eli ei tuuleteta ei..  Aamupäivä kävely/kauppareissulla mietin että ois kiva asua jossain missä olis tälläinen ilma jatkuvasti..  Oli vähän pilvistä ja tuulista ja aurinkoista ja lämmintä samaan aikaan.

Eilen muuten katottiin töllöttimestä se matka ohjelma Jimiltä..  Olivatten ranskassa ja mies naureskeli että on se vaan lähettävä tuonne kun saa hetelmätkin suoraan puusta.. Ja paikkahan siis oli Loiren laakso.. Sitten samaan hengenvetoon tuli puhetta että mikä se on mitä kutsutaan Ameriikan Leipäkoriksi..  meni hetki ennen ko tajusin mistä puhuttiin eli Orange Countysta. Eräs blogi tuttavani asuu siellä ja hänen elämänsä on kuin suoraan Elämän Tilkkutäkistä. Perheen äiti vanhaan malliin.

Nyt jos menisi valmistelemaan päivän ruokaa eli kuorimaan uuniperunoihin potut ja maustamaan pihviosaston. Toisinaan on kaupassa ahaa-elämys päivän ruokaan ja toisinaan sitä miettii ja miettii eikä päässä liiku mitään ehdotuksia..  Tänään oli hyvä päivä kun oli tarjouksessa grillikinkkupihvit..  ei tosin ole grilliä viellä mutta ajattelinkin että laitan ne uuniin että ovat suurin piirtein valmiit kun mies tulee nälkäisenä töistä.