Tuli sitten vihdoinkin asennettua vieraskirjakin tänne.

Tulisi kevät jo..  Valitan ja valitan että tulisi vaan ei se tuu sen nopeemmin. Pääsisi vaan käyttämästä noita talvitallukoita. Kuumat ja muutenkin hankalat ovat. Saisi kevyemmt jalkineet mutta ei niitä nyt voi käyttää kun kastuuvat ja eilen satoi luntakin taas taivaan täydeltä. Ai että minä taas inhoan talvea.

Tämä tukkani mun. Pitää tälle jottaan tehä kun laitetaan uuvestaan. Tiivistää tai jotaan tehä näille piiskoille kun hasottavat. Ei siinnä mukavathan nämä on näinkin mutta kun tarttuvat toisiinsa kiinni ja raastavat. Pitää jostakin hankkia se kookosvaha niin sillä sitten sais siloteltua näitä. Ja kun muovia kuiten ovat niin pistelee tonne niskaan toisinaan aikas pirusteen. Toki ensi kerraksi aika hyvin tämä mennyt ja taitaa nyt käydä niin että rastapää minusta ainakin hetkeksi jää on nämä sen verran kivat. Ja kesäksi punainen vaihtuu turkoosiin tai vaaleanpunaiseen.
color_40_m.jpgcolor_lightpink_m.jpg


Tämä meidän sankari on ruvennut heräilemään 06.30 ja voi pojat että me kaikki ollaan pirteitä siihen aikaan, sankari itse vähiten. Useimmiten kyllä sitten nukutaan vähän lisää eli 07 asti mutta sitten se on herätys. Ja aamupalakin on nyt välillä vähän muuta kuin puuroa eri makujen kera. Nyt on ensikerran syöty muroja. Tuntui maistuvan ja siksi ne nyt on sitten toisinaan aamupalana. Mutta puuro on edelleen se ykkönen ja illalla on Aina puuro ennen unia niin jaksaa nukkua yön.

Nyt mennään aamupalalle ja jos muistan niin tulen jatkamaan tätä höpinää.