Eli siis se odotettu Augustinhuvila on vihdoin auki. Ja voihan witsien witsi mitä kaikkea ihanaa onkaan.
Aikanaan loysin augustin emännän (Paperia Pariisista) blogin ja sitä seurailin ihan alkuun syystä että asustivat Kanadassa. Siellä missä minäkin ehkä olisin kasvanut ja eläisin nytkin ehkä jos vanhempani olisivat vienneet suunnitelman loppuun asti. Eli suomeksi jos isäni ei olisi saannut pupuja pöksyyn. No hyvä näin että en asu ja elä siellä (viittaus mieheeni ja poikaani).

Niin Augusti..  muutaman kuvan linkitän sieltä mitkä on hankinta listalla jouluksi.

tahtivati3.jpg&w=250&h=249  tahtivati1.jpg&w=250&h=250
Tähtireunainen läkkipeltitarjotin, keskikoko.   Tähtireunainen läkkipeltitarjotin, pieni koko.
Halkaisija 27cm, korkeus n. 5.5cm. 11,00 €       Halkaisija 23cm, korkeus 4cm. 8,00 €

(isoimman hankkimisesta en viellä tiedä, hinta tosin on vain 15,00 € joten ehkäpä)


kynttilakranssi2.jpg&w=250&h=250  

Yksinkertaisen tyylikäs kynttiläkranssi. Kynttilänjalkaan sopii normaalikokoinen kynttilä, esim. kruunukynttilä. Sen voi myös ripustaa kattoon esimerkiksi metallilangan avulla. Voit myös koristella kranssin reunat vaikkapa helminauhalla. Hinta 10,00 €

Tätä ajattelin keittiön pöydälle, koristeltuna (misteliä, havuja ja huurre marjoja) Jouluksi.


pitsiruukut.jpg&w=250&h=249

Pitsiruukkut

Läkkipeltiset ruukut tai purkit ovat omiaan maalaistyyliseen huvilasisustukseen. Niitä voi käyttää niin ulkona kukka-astiana kuin vaikkapa keittiössä aterimien säilytykseen.  
Saatavilla kolmea eri kokoa.  Pieni 4,50 Keskikoko 6,00 Iso 7,50

Kaikki 3 pitänee ostaa. Joulukukille ja muutenkin kävis tohon partsin erkkeriin.

kirja_isompi.jpg&w=250&h=250

KODIN JOULUKIRJAA voit käyttää vaikkapa vieraskirjana tai muistipaikkana mukavista tapahtumista kodissasi joulunaikaan. Siihen voi kerätä niin reseptejä kuin joululahjaideoita.

Kerää tänne muistoja vuosi vuoden jälkeen, merkkaa talteen parhaat juhlamenut, joulumuistot ja mieleenpainuvimmat sattumukset. Mitä teidän talossa on tapahtunut, mitä kivaa kotona tehty perheen kanssa. 

Anna kirja myös kavereille ja ystävillesi kirjoitettavaksi, kun ovat vierailulla teillä! Täytä kirja muistolla, joita on ihana lukea aina uudelleen ja uudelleen.

Kirjassa sisäkansilehdet luonnonvalkoista paperia. Sisäsivut voimapaperin väriset.   28,00 €


Joulun ajan muistokirjaksi ajattelin tämän hankkia. Lähinnä ajattelin Jonea. Sitten kun on iso niin voi lueskella miten ne lapsuuden joulut on vietetty.


  kirja_pieni.jpg&w=250&h=250
26.00 €


Joulukirja joulun kaikkiin jouluisiin muistiinpanoihin!

Kerää tänne lahjalistat vuosi vuoden jälkeen, merkkaa talteen parhaat joulumuistot, ihanimmat reseptit ja mahtavimmat lahjaideat! Mitä jos myös listaisit joulumarkkinoita ja myyjäisiä ja liittäisit vaikkapa suosikkijoulukorttisi mukaan. Sinulla on täysin vapaat kädet luoda tästä ihan oma JOULUKIRJASI!

Tämä on se minkä takia Augustia odottelin. Aion nimittäin tehdä tästä itselle sen "joululeivontakirja", sen missä on ne parhaat ja "salaiset" perintöreseptit.