Aikaiset aamut on hanurista. Ei näihin totu vaikka kohta jo 1,5 vuotta heräilty paaaljon ennen 10.00:kin. Ei enää niitä puolillepäivin nukkumisia. Ei se sinällään haittaa mutta yhtä vaikeeta se käynnistyminen on. Viime yön nukkumistkin meni männiköille, aina kun käännyin niin potkasi sääreni johkin ja siinnähän on muhkut siitä töytäyksestä joten aina heräsin ko kirpas.

Tänään tulee uusi sänky. Vihdoin viimein pääsee taas monen kuukauden jälkeen nukkumaan kunnollisessa sängyssä. Käytiin eileen mamin kanssa kahtomassa se ja nyt on tilaa..  2*120 cm joten melkeen 2,5 metrii tilaa kieriä..  Hintakin oli huimat 40 euroo eli ei siis kyseessä kuiten ole uusi vaan kierrätetty.  Sohvan kun viellä sais missä voi pötköttää niin ois hyvä.

Jänniä nämä olotilat. Ei siis fyysiset kun kolotuksia riittää vaan henkiset. Okei.. rahaa ei pahemmin oo, eikä töitäkään näkyvisä. Mutta silti ei huoleta vaan on mukavan tasainen olo. Kun meillä kuiten on koti, ruokaa ja terveyttä (vaihtelevasti flunssa kautena nyt)  ja ennen kaikkea toisemme niin mikään ei huoleta oikeastaan. Aina sitä jotenkin selviää raha asioistakin.

Nyt poitsulle aamu puuro ja itelle kahvia ja sitten käydään herätelemässä isi vasta..