Aamulla oli mukava jäädä vähän viellä sänkyyn pötkölleen ja kuunnella aamu-ääniä. Pojan ja isän välistä touhuilua ja puuron keittoa. Yöllä oli pakkasta ja sateli vähän luntakin. Mietin että päästäänkö tänään ollenkaan ulos mutta sentään päästiin. Poika tykkää pakkasesta ilmeisesti kun kaupassa alkaa natina mutta heti ulos päästyä hiljenee.

Nyt miehet ovat päiväunilla ja minä istun ja kuuntelen pesukoneen laulua. Pitäsi kirjoitella muutama reseptikin tuonne muiden satojen joukkoon jos niitä vaikka kokeilisi jossain vaiheessa. Nyt vuorossa ovatkin karkit joten niitä tulee jouluun mennessä vähän kokeiltua että sitten onnistuvat ensi-yritystä paremmin jouluksi.

Kaupassa on paljon ihania kynttilöitä ja muutama taas tuli ostettuakin. Nyt sekä olohuoneessa että keittiössä on isoissa punaisissa hurikan lyhdyissä pöytäkynttilät palamassa. Ostin Tätsyn Party-Lite kutsuilta Ranskalinen Vanilja tuikkuja ja miehen mielestä ne tuoksuvat karkkikaupalle (omituinen hajuaisti), mutta mukava tuoksu tuli keittiöön kun laitoin sellaisen ja kahvi kynttilän yhdessä palamaan. Sellainen pehmeä ja lämmin tuoksu. Niin paljon noista kynttilöistä pidän että olen harkinnut jos vaikka rupoeaisin PL konsultiksi. Kosmetiikka jutut unohdan kun en jaksa itse sille saralle panostaa enään. Hiuksetkin kun on kohtapuoleen aika lyhyet (jos saan varattua ajan parturiin). Värikin kun pysyy musta/punaisenan. Meikkiä en jaksa pahemmin käyttää, tosin huullikiillot on himoni. Niin että kun en käytä niin Avoninkin jätin pois kokonaan.

Nyt reseptien kimppuun..  praliinit, kinuskit ja kolat odottavat.