Eli kuten otsikkokin kertoo niin nyt on päästy uudessa tukka tilanteessa alkuun. Kun eio se Elektro-kortti suostu wörkkimään niin opeteltiin sitten PAyPallit.. Ja nyt on 3xPearl ja 1x BabyPink tilattu. Eihän ne riitä mutta alkuun niillä pääsee ja sitt tilataan lisää.. Ai Ai kun siel ois paaaaaljon kivoja värejä mutta eihän niitä kaikkia saa laitettua päähään...  Kesäks kuiten nyt hattaratukka. Ja ne P.kulut Enklanninmaalta..  vaivaset 5,34 eli vähemmän ko Tampereelta josta ois ollu yli 8 euroo..  on kallista tämä kotimaan postitus.. Ja entäs tukan hinta..  Tampereella 8-9 euroo paketti..  Enklannissa alle 3 euroo..  muutamat värit 3,10 mutt silti niiin halvat.. 

Edit. 15.10 Niin tuli mieleen että saattaa olla tuo Baby aika laimea eli jos vaikka laittas Rosea osan..  se pitänee kahtoa sitten kun ne tukka kuteet tulee..  Laittovat jo viestiä että huomen aamulla lähtee postiin tukka vaikka vasta tänä aamuna tilasin..  On ne enkelsmannit nopeita. Eli ens viikon alussa tulee tukkaa..  Jaa niin ja kuulin että tuovatten oikeen ihan kotia asti ne eikä tarvii postista hakia..

(EDIT 19.05. Ei tuu Rosea sittenkään..  kun tuo pinkki ei olekkaan niin "kylmä" kun alkuun näytti kuvassa)

             Pearl                              BabyPink                        Rose
CreamPearl.jpg?osCsid=9fe971dd43f4a31db9   BabyRose_Jumbo.jpg?osCsid=9fe971dd43f4a3  Rose_Jumbo.jpg


Eileen kävin meikki-leikissä Pinkissä ja kivaa oli..  hankin huuli hoito setin eli kuorinta ja hoitovoide..  jos sais vaikka rohtumat pois..  Niin on se meikki kivaa mutt kun ei tuu meikattua paljon niin sikälis aika turhaa.. 

Nyt Jonen aamupalalle ja sitt pitäs mennä kaupunnille asioille ..  tuonne kylmään ilmaan..

Myöhemmin sitten lisää tukka asiaa eli mitä kaikkea kivaa sieltä hankinnassa olis kesäks ja syksyks