Ompas tullut väli kirjoittamiseen. Syynä kait nuo Hitaat Kiireet. Siivousta ja syntymäpäiviä. Vaatteiden lajittelua kirppikselle ja kaappien tyhjennystä turhuudesta että mahtuu lisää turhuutta tilalle. Jonen huoneen suunnittelua ja kaikkea mahdollista. Jonen kaapeista lähti 3 isoa kassillista pieniä vaatteita ja nyt ne pitäisi saada kirppikselle asti. Ja talvi vaatteita ei edes olla viellä setvitty.

2-v synttäritkin vietettiin Mato-kakun merkeissä ja vieraita kävi ja leluja tuli. Isin synttärit on sitten tänä viikonloppun ja leivoksia pitäisi tehdä. Sitten tarviikin leipoa vasta Jouluksi.

Minun tukka lyheni ja on nyt paljon helpompi.. Tosin tässä on vikaaaa..  siis päässä kun luonnon kiharat pukkaa nyt enemmin esiin kun on lyhyt tukka.. 

Jossain vaiheessa olen ajatelut tehdä muutaman postauksen tyyli-asioista eli vähän omaa makua esille siis. Vähän jo tullutkin.

Eilen olin muuten Party Liten joulu lanseeraus tilaisuudessa ja voi juman kekka miten upeita juttuja on tullut. Eli siis minulla on kutsut syyskuun lopulla ihan vaan siksi että jos sen rubiini maljan sais. Ja sitähän ei siis voi ostaa vaan on emännänlahjana. Tuoksuista on iki-ihana shamppanja-päärynä tullut takaisin. Ja syyskuun tarjoukseksi onkin Thai-lampetit 2 yhden hinnalla eli meille meille kun sitä sarjaa on jo ennestään.
Mutta PL jutuista erikseen kunhan kerkeän syventyä kunnolla uuteen kuvastoon.


1850772.jpg