Nyt rupeaa päänahka olemaan tottunut rastojen painoon. Välillä vähän kiristelee mutta kyllä se siitä. 3 yö nukuttu rastojen kanssa ja eipä ne ole kertaakaan häirinnyt unta eli se meni paremmin kuiin oletin. Hapsotusta havaittavissa mutta sehän kuuluu asiaan, eihän se ole rasta eikä mikään mikä piiska-suora on. Tokihan sitä vahaa ajattelin laittaa kunhan löydän kookos tai mehiläis vahaa. Kaupan vaha mösöjä en oikeen uskalla kun päänahka muutenkin tässä alkuvaiheessa vähän herkillä eikä se muutenkaan tykkää niistä myrkyistä. Sen siitä saa kun opettaa koppansa liian "hienoille" tavoille. Ja tuli tässä hässäkässä sekin mitä ei vuosiKymmeniin ole ollut (joskus vannoin ettei ikuna kuuna päivänä tulekkaan) eli otsatukka.

Tänään ollaan Jonen kanssa ilta kahden kun Isi lähtee vähän rentoutumaan veljelleen. No saa nähä miten se onnistuu kun sielläkin pieni vuoden ikäinen tyllerö.

Pitäisi katella niitä kangasmerkkejä, Lintusia ja Kirsikoita yms yms hameen helmaan. ja pitää sitä kangastakin hankkia. Ainekin perus mustaa ja jotaan pilkullista ja jotaan muuta. Punaista vinonauhaa ja kaikkea muuta. Paitakin pitäisi hankkia jostaan.. Malli on selvillä mutta ostaakko vaiko tehdä. Onneksi on kevääseen aikaa viellä..
cocorodeo1.jpg


Nyt taas niinkuin kovin usein..  puuron keittoon ja aamukahveelle.